Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@18:09:54 GMT

افزایش خروجی آب در سد دز

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۶۷۱۳۲

مدیرعامل سد و نیروگاه دز از افزایش خروجی آب این نیروگاه تا ۱۸۰۰ مترمکعب بر ثانیه خبر داد و گفت: مردم از حریم این رودخانه فاصله بگیرند. ناطقان: سعید رئوفی‌نسب، مدیرعامل سد و نیروگاه دز امروز در خصوص آخرین وضعیت در سد دز، اظهار کرد: هم‌اکنون حجم آب ورودی به سد دز یک‌هزار و 300 مترمکعب است.

وی با بیان اینکه خروجی آب نیروگاه سد دز تا پیش از این به یکهزار و 700 مترمکعب بر ثانیه رسیده بود، ادامه داد: بر اساس محاسبه اطلاعات دریافتی و با هماهنگی سازمان آب و برق خوزستان این مقدار به یک‌هزار و 800 مترمکعب افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل سد و نیروگاه دز با اشاره به رسیدن ارتفاع کنونی سطح آب سد به 347 متر، تصریح کرد: وضعیت موجود در حال کنترل بوده و تلاشها در این راستا ادامه دارد، اما همه مردم شهرها و روستاهای پایین‌دست باید از حریم رودخانه دز فاصله بگیرند. منبع: فارس برچسب ها: افزایش خروجی ، سد دز ، آب

منبع: ناطقان

کلیدواژه: افزایش خروجی سد دز آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۷۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۱۵ میلیون لیتری بنزین در پالایشگاه آبادان

به گزارش خبرنگار مهر، حکیم قیم مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان در حاشیه نخستین روز برگزاری بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشست خبری با خبرنگاران گفت: تلاش کردیم برای اجرای تأکیدهای مقام معظم رهبری برای جلوگیری از خام‌فروشی، موتور پیشران ما جوانان متخصص و توانمند پالایشگاه بودند.

وی ادامه داد: پس از مهار شیوع ویروس همه‌گیر کرونا با ناترازی بنزین روبه‌رو شدیم در پالایشگاه نفت آبادان تصمیم گرفتیم ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان با اشاره به اینکه پالایشگاه نفت آبادان با انواع نفت خام و واحدهای پرشمار پیچیده پالایشی است خاطر نشان کرد: با نیروهای متخصص توانستیم پیش از بهره‌برداری از فاز ۲، بیشترین مقدار افزایش تولید بنزین را داشته باشیم.

قیم افزود: حجم ظرفیت پالایشگاه امروز ۵۲۰ هزار بشکه است، این در حالی است که ساخت یک پالایشگاه جدید ۱۲۰ هزار بشکه‌ای نیاز به چندین میلیارد دلار سرمایه گذاری و چندین سال زمان نیاز دارد.

وی بیان کرد: پارسال با توجه به اینکه استفاده از نفت گاز به جای مازوت در نیروگاه‌ها را در کشور انجام دادیم، ۲ میلیارد لیتر از این ۳ میلیارد لیتر نفت‌گاز را پالایشگاه آبادان مازاد بر نیاز خود تولید کرد که نقشی بسزا در رفع ناترازی و جلوگیری از خروج چند میلیارد دلار ارز از کشور شد.

مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان اظهار کرد: تولید بنزین در سال ۱۴۰۰، ۸.۸ میلیون لیتر در روز بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ به ۱۱ میلیون لیتر در روز و در سال ۱۴۰۲ این مقدار به حداقل ۱۵ میلیون لیتر در روز رسید که با تولید میلیاردها لیتر بنزین توانست ناترازی بنزین را به حداقل برساند.

قیم خاطر نشان کرد: استفاده حداکثری از امکانات و افزایش ظرفیت تولید سبب شد که سود پالایشگاه نیز به مرور افزایش یابد، این در حالی بود که در سال ۹۸ معادل ۹۴۰ میلیون دلار زیان را شاهد بودیم و در سال ۹۹، نیز تنها ۱۶ میلیون دلار سوددهی داشتیم، در سال ۱۴۰۰، به سود ۴۲۵ میلیون دلاری (معادل ۱۰.۵ همت) و در سال ۱۴۰۲ نیز به سود ۱۲ همت دست یافتیم که البته این مقدار حداقل سود در سال ۱۴۰۲ بوده است.

وی به جذب و پرورش نیروهای مستعد با استفاده از روش‌های نو که به‌عنوان الگوی کشوری مورد استفاده قرار می‌گیرد، اشاره کرد و گفت: توانستیم بهترین نیروهای متخصص را جذب این واحد پالایشی کنیم.

مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان اضافه کرد: افزایش تنوع محصولات پالایشی و افزایش امکان تولید محصولات پالایشی از دیگر دستاوردهای ما بود؛ در سال ۱۴۰۰ همه محصولاتی که ما در بورس عرضه می‌کردیم، ۱۱ محصول بود، امروز بیش از ۲۴ محصول را در بورس عرضه می‌کنیم. در سال ۱۴۰۲ نیز مقام نخست در بورس کالا و انرژی را به خود اختصاص دادیم، در حالی که در سال ۱۴۰۰ جایگاهی در بازار بورس نداشتیم.

قیم گفت: همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان نیز مقام نخست قراردادهای بار نخست را در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و مقام شایانی نیز در وزارت نفت به دست آوردیم.

قیم خاطر نشان کرد: در زمینه صدور خدمات فنی - مهندسی به کشورهای همسایه و صادرات فرآورده‌های نفتی به کشورهای همسایه نقش مهمی در کشور داشتیم که پیگیری بازسازی و نوسازی پالایشگاه‌های سوریه و عراق از آن جمله بوده است، در این زمینه به دستاوردهای مطلوبی رسیدیم که خوشبختانه از سوی وزارت نفت پالایشگاه آبادان به‌عنوان قطب صدور خدمات فنی - مهندسی به کشورهای همسایه انتخاب شده است و ما در این زمینه فعالیت‌های گسترده‌ای انجام دادیم.

مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان بیان کرد: با نوسازی اسکله‌های قدیمی، برای نخستین بار در تاریخ ۱۱۰ ساله پالایشگاه نفت آبادان، صادرات دریایی گاز مایع را آغاز کردیم و از شهریورماه گذشته به‌طور میانگین، ماهانه یک محموله یک هزار تنی گاز مایع را از دریا صادر کرده‌ایم، از دی‌ماه پارسال مجوز صادرات زمینی را نیز دریافت کردیم؛ از محل صادرات گاز مایع ماهانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار درآمد به دست آورده‌ایم.

قیم با اشاره به اینکه از محل فروش محصولات مازاد بر سهمیه مصوب پالایشگاه (بیش از ۴۳۰ هزار بشکه) این مجوز داده شد، خاطر نشان کرد: تا سقف ۴۷۰ میلیون یورو برای بخش دوم فاز ۲ استفاده کنیم، بنابراین از محل فروش محصولات مازاد پالایشگاه آبادان، منابع بخش دوم فاز ۲ را آغاز کنیم، امیدواریم حداکثر تا ۲ ماه آینده، عملیات اجرایی این طرح بزرگ به ارزش ۲ میلیارد یورو آغاز شود.

وی افزود: با راه‌اندازی واحد هیدروکراکر تا ۲ ماه آینده و افزایش ۴ میلیون لیتری ظرفیت تولید گازوئیل، در شرکت پالایش نفت آبادان، بخش ناترازی در بخش گازوئیل را به‌طور کامل رفع خواهیم کرد، در بنزین نیز تلاش کردیم با افزایش ۴ میلیون لیتری تولید در سال ۱۴۰۲ و با طرح‌های ابتکاری در سال ۱۴۰۳، ۲ میلیون لیتر دیگر به تولید بنزین خود اضافه کنیم و تولید روزانه بنزین را به ۱۷ میلیون لیتر برسانیم.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان گفت: امیدوار هستیم فاز ۴ پالایشگاه آبادان که مربوط به اجرای طرح ارتقای کیفی نفت کوره این پالایشگاه است به موازات گام دوم فاز ۲ اجرایی شود.

قیم در خاتمه اضافه کرد: نوسازی واحدهای قدیمی با فناوری ایرانی مقدار آب پالایشگاه نفت آبادان را ۵۰ تا ۷۰ درصد کاهش خواهد داد.

کد خبر 6100890 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تولید ۱۵ میلیون لیتری بنزین در پالایشگاه آبادان
  • تولید پایدار برق در اوج بار مصرف/ به استقبال تابستان می‌رویم
  • افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب
  • جزئیات افزایش ۹ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور
  • وضعیت مخازن سد حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه و ارس
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • تراز دریاچه ارومیه به ۱۲۷۰.۶۰ متر رسید/لزوم تغییر الگوی کشت
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر